Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Coombe + Kitchen

  • Comment

Coombe + Kitchen has won a RIBA competition to design a conservatory for Everest for the Ideal Home Show in the spring. The architect said the wedge-shaped scheme (left), consisting of a continuous row of large sliding glazed doors, is designed so its tapering form does not cramp the perspective view from the house.

It was judged an innovative solution to the conservatory for the terraced and suburban house.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.