Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

CLIFFS PAVILION THEATRE, SOUTHEND

  • Comment
LEVITT BERNSTEIN ASSOCIATES

This project, currently at design development stage, proposes to rebuild the stage and backstage areas to complement the auditorium and foyer improvements of 1993, and complete the transformation of the 1960s theatre into a fully equipped, easy-to-use major touring venue. A more striking and dramatic main entrance is also proposed, with improved access to the restaurant with its superb views over the Thames Estuary.

CREDITS

CLIENT Southend-on-Sea Borough Council

ARCHITECT

LBA: Axel Burrough, Leif Larsen, Daniel Leon, Mark Lewis

QUANTITY SURVEYOR

Davis Langdon & Everest

STRUCTURAL ENGINEER

Max Fordham & Partners

THEATRE CONSULTANT

Carr & Ainger

ACOUSTICIAN

Paul Gillieron Acoustic Design

STRUCTURAL ENGINEER

Jenkins and Potter

SERVICES ENGINEER

Max Fordham and Partners

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.