Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

CIRCUS ARCHITECTS

  • Comment
SMALL PROJECTS

The practice has completed the refurbishment and extension of an apartment in South Hampstead, North London. The new living area overlooking the garden comprises a sitting room with study mezzanine, semi open-plan kitchen and sheltered terrace. The 'glass box' extension has a support system of steel rods and tension wire, with sliding doors to the garden and brushed aluminium panels surrounding the terrace. A concrete bench runs the length of the main space, bridging the transition between existing and new elements, as does the timber flooring. There is a notion of layering, with increasing opacity as private rooms are reached. Consultant engineer was Alan Conisbee Associates and the main contractor was Harley Cronym. The contract sum was approximately £145,000.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.