Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

CIRCUS ARCHITECTS

This striking back extension extends the lower ground floor kitchen into the garden of a south London house. Constructed from steel and glass it looks out to a water feature. Access to the flat above is via a new steel and aluminium bridge spanning over the extension's roof and stepping down to a slate pad. The engineer is Alan Conisbee and Associates, the quantity surveyor is WSW Associates and the glass specialist is Armfield Glass.

Already a subscriber? Login here or activate your digital account