Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

circulation

  • Comment
A - Z

British Library of Political and Economic Science The centrepiece of the new library is the stepped circulation ramp which has been inserted into the centre of this existing building. A 'tortional closed form helical' is used to structure the main ramp, which is supported only on the outside face by six slender columns. Above this at roof level, a 30m leaning triangular glazed dome scoops natural light and draws it down the circulation space.

CLIENT: London School of Economics ARCHITECT: Foster and Partners

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.

Related Jobs