Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Channel 4

  • Comment

Channel 4 has revealed details of the design of the new Big Brother house.

Contestants will enjoy use of a swimming pool, hot tub and a barbecue in the garden. Inside there are two bedrooms and a large living area. The walls are constructed of either concrete, stainless steel or fabric panelling. Designer Markus Blee described the most challenging aspect of the job as creating a hybrid environment which was not architecture and not set design, but somewhere in between.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.