Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Case study: FSA, Canary Wharf

At the Financial Services Authority (FSA) headquarters in Canary Wharf, part of the original 'vision and values' statement of chairman Howard Davies was that the organisation should be open and responsive. This concept formed the basis of the FSA's move from cellular office accommodation to open plan, and was also reflected in the shop-window concept of the reception area.

Already a subscriber? Login here or activate your digital account