Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

C2 Architects, Office Renovation, Smithfield, London

  • Comment
Commended

The architect chose a lightweight aluminium envelope of curtain walling and rainscreen cladding for a project to refurbish and extend an office block situated off Aldersgate Street in the City, as it is manufactured as components and could be easily assembled in modules within the restricted confines of the site.

Solar control is provided by an extruded aluminium brise-soleil and a system of motorised venetian blinds and retraceable awnings. The aerofoil roof, which incorporates drainage and plantroom ventilation louvres, is fabricated from stucco-embossed and mill-finished aluminium sheet.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.