Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Buckley Gray

Architect Buckley Gray has completed this refurbishment of television station five's head office in London. The £120,000 scheme for the building, in Covent Garden's Long Acre, included the redesign of the reception area and front elevation as part of the channel's rebranding exercise. It creates an open plan reception area, with the glass reception desk backed by a black glass wall containing plasma screens.

Already a subscriber? Login here or activate your digital account