Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We use cookies to personalise your experience; learn more in our Privacy and Cookie Policy. You can opt out of some cookies by adjusting your browser settings; see the cookie policy for details. By using this site, you agree to our use of cookies.

BOXING CLEVER

  • Comment
focus briefing

Photographic studio The Lightbox has a new Tuff-X Ceratuf glazed stairwell, which, when combined with special lighting, produces interesting optical effects. The installation consists of 10mm clear toughened glass wall panels that are screen-printed white, and 15mmthick clear toughened glass for the stair treads, finished with sandblasted grooves for extra grip.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.