Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Attic light

A spiral staircase and a glass-floored mezzanine gallery form the centrepiece of Picardi Architects' alterations to a third-floor attic flat in London's Holland Park. The staircase and gallery are slotted within the volume of the pitched roof. Their components - glass, steel and acrylic - were chosen to create a structure that would transmit light from a new overhead rooflight, creating a feeling of spaciousness in the refurbished interior.

Already a subscriber? Login here or activate your digital account