Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

ADJAYE LANDS NOBEL PRIZE

  • Comment

David Adjaye has won a commission to prepare a feasibility study for the new Nobel Centre in Oslo.

The building will house an archive for the institution, a series of changing exhibitions, conference rooms and a ceremonial space for the presentation of laureates. The key site is in the port area Vestbahen, which is part of a wider area masterplanned by Rem Koolhaas' practice, OMA.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.