Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

ADDISON DESIGN SYSTEMS

  • Comment
AJ ENQUIRY NO: 201

As the new headquarters for Centrica at Blythe Valley in Solihull nears completion, Addison Design Systems is adding the final touches to the glass main entrance facade. With tolerances being a major consideration during the early design stages, Addison Design, in collaboration with the steelwork subcontractor and the design and construction team, designed special stainless-steel glass fittings and brackets to allow for 'normal' building tolerances and structural movement.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.