Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

'a great use of material, very characterful - these buildings are talking to the public'

Adam Richards Architects' competition entry for student accommodation at the Atlantic College in Wales takes the form of four three-storey, barn-like structures linked by a woodland path. Prefabricated bedrooms and bathrooms are plugged into in-situ concrete boxes, which are stacked inside the barns. A top-lit study bedroom runs the length of each building under the eaves.

Already a subscriber? Login here or activate your digital account