Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We use cookies to personalise your experience; learn more in our Privacy and Cookie Policy. You can opt out of some cookies by adjusting your browser settings; see the cookie policy for details. By using this site, you agree to our use of cookies.

Chalton Road, Bridge of Allan: Oliver Chapman Architects

  • Comment

This Victorian semi-detached house had a blank gable wall facing the garden, its most pleasant view

A wide opening in the wall now leads to a new garden room. The junction between the roof and the wall has been blurred by wrapping the eaves with zinc and concealing the gutter, adding to the impression of the roof as a zinc hat floating on top of white rendered walls.

  • Project: Chalton Road, Bridge of Allan, Stirling, Scotland
    Architect: Oliver Chapman Architects
    Cost: £119,000

The pictures of Oliver Chapman Architects’ work are presented as a Flickr slideshow. You can click on an image to see the next in the series or select pictures directly using the thumbnail images below.The copyright of each image rests with the photographer

 

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.

Related Jobs

Discover architecture career opportunities. Search and apply online for your dream job.
Find out more