Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We use cookies to personalise your experience; learn more in our Privacy and Cookie Policy. You can opt out of some cookies by adjusting your browser settings; see the cookie policy for details. By using this site, you agree to our use of cookies.

CGL

Recent activity

Comments (1)

  • Comment on: Child Graddon Lewis transforms primary school with GRC ‘vertical’ extension

    CGL's comment 26 July, 2019 10:06 am

    Hello Robert,

    Just wanted to let you know that the school has an extensive external playground that occupies over 75% of the current school grounds. Our design didn't decrease this existing play space in any way or form - the key ambition was to expand the school within its existing building footprint.

    A raised terrace to the south - linking the reception year classrooms with an external flow space facility - actually allowed us to increase the total external playground space for the school and its pupils.

    Thanks,

    CGL