Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

SAS International provides sustainable SAS System 600 ceiling for new Commissioners of Irish Lights Headquarters

  • Comment

SAS International

At the new Commissioners of Irish Lights (CIL) headquarters in Dun Laoghaire, Dublin, SAS International’s System 600 acoustic lighting rafts were specified throughout the circular three-storey building.

Designed by architects Scott Tallon Walker, the headquarters’ ceiling has been designed as a feature in its own right. The building incorporates many of the latest sustainable design technologies; the exposed concrete soffit allows the thermal mass of the building to be exploited. The ceiling rafts have been installed in rectangular coffers throughout the open plan office space, allowing up to 25w/m2 of free cooling to be achieved.

Click here to request more information

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.