Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We use cookies to personalise your experience; learn more in our Privacy and Cookie Policy. You can opt out of some cookies by adjusting your browser settings; see the cookie policy for details. By using this site, you agree to our use of cookies.

The Standard by Orms

Raising The Standard: Orms retrofits Camden Council offices into hotel

With its assured conversion of a 1970s former town hall annexe, the practice has given a new lease of life to an unpromising building, applying the principle ‘maximum retention of existing fabric’, writes Rob Wilson.  Photography by Tim Charles and Timothy Soar

Already a subscriber? Login here or activate your digital account