Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We use cookies to personalise your experience; learn more in our Privacy and Cookie Policy. You can opt out of some cookies by adjusting your browser settings; see the cookie policy for details. By using this site, you agree to our use of cookies.

Maggie’s Cardiff by Dow Jones

Maggie’s Cardiff by Dow Jones: an oasis of Douglas fir-lined solace

With the permanent facility on hold, an interim Maggie’s Centre built on a car park plot creates an engaging piece of experiential architecture. Fran Williams reports. Photography Anthony Coleman

Already a subscriber? Login here or activate your digital account