Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We use cookies to personalise your experience; learn more in our Privacy and Cookie Policy. You can opt out of some cookies by adjusting your browser settings; see the cookie policy for details. By using this site, you agree to our use of cookies.

Pix woodside flats by collective architecture

Getting warmer: Collective Architecture upgrades Glasgow tower blocks

The project seeks to tackle fuel poverty while exemplifying the city council’s shift towards retrofitting its high-rise housing, says Alan Dunlop. Photography Andrew Lee, Collective Architecture

Already a subscriber? Login here or activate your digital account