Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We use cookies to personalise your experience; learn more in our Privacy and Cookie Policy. You can opt out of some cookies by adjusting your browser settings; see the cookie policy for details. By using this site, you agree to our use of cookies.

Balfron Tower refurb by Studio Egret West with Ab Rogers Design

Brutal refurbishment: Studio Egret West upgrades Balfron Tower

The practice is impressively refurbishing Ernő Goldfinger’s 1960s Brutalist housing block – but arguably at the expense of social sustainability, says Fran Williams. Photography The Modern House, Jake Curtis

Already a subscriber? Login here or activate your digital account