Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We use cookies to personalise your experience; learn more in our Privacy and Cookie Policy. You can opt out of some cookies by adjusting your browser settings; see the cookie policy for details. By using this site, you agree to our use of cookies.

AJ video: Chris Loyn on Outhouse

  • Comment

Chris Loyn of Loyn & Co talks to the AJ about the ideas behind his latest house – a scheme for an artist couple in the Forest of Dean

Sat on a hillside in the Wye Valley, the house makes use of three existing stone buildings on the site, transforming them into outdoor spaces within a new overarching in-situ concrete structure.

‘We took the roofs off the existing buildings, just leaving their perimeter walls,’ says Loyn.

‘We scooped the meadow down over the existing buildings and then cored out the roof to make the inside of the original buildings outside spaces,’ he added.

Read the full AJ building study by John Pardey

 

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.