Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

West Architecture: Pembridge House, Notting Hill, London

  • Comment
West Architecture: Pembridge House, Notting Hill, London
A curved retractable glass and steel canopy to the dining area is the most innovative aspect of this project, which reorders a mews house in West London’s Notting Hill to create a new integrated living/dining/kitchen space on the upper floor. A handsome staircase with solid oak treads leads up to the new kitchen. It is the canopy, however, that is the main feature, compensating for the lack of outdoor space. When open, the glazed element parks itself above the pitched roof to the living area. Let’s hope the mechanism is robust, since no guest will be able to resist the temptation to open and close it.
  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.