By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.


Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

RSS feed for Sainsbury Laboratory by Stanton Williams

Sainsbury Laboratory by Stanton Williams


Stanton Williams wins 2012 Stirling Prize with Sainsbury Laboratory


Stanton Williams has won its first ever Stirling Prize with the ‘elegant’ Sainsbury Laboratory in Cambridge


Stirling Prize 2012: Sainsbury Laboratory by Stanton Williams


‘A consistent language of high quality materials and fine details snapped together with satisfying precision,’ says Felix Mara


Video: 'Sainsbury Laboratory raised concrete to a noble material'


AJ Exclusive: Stanton Williams’ Alan Stanton on designing a concrete home for the best scientists in the world at Sainsbury Laboratory, Cambridge

Sainsbury Laboratory, Cambridge by Stanton Williams

Sainsbury Laboratory, Cambridge by Stanton Williams


Charles Darwin’s theories of reconciling nature and thought were the inspiration for Stanton Williams’ Sainsbury Laboratory at Cambridge University, writes Felix Mara. Photography by Hufton + Crow

Study box detail: The Sainsbury Laboratory, Cambridge by Stanton Williams


[Working Detail 21.07.11] Study boxes at Cambridge University Sainsbury Laboratory

Plans by Stanton Williams approved for new Centre for Research into Rare Disease in Children - University College London and the Great Ormond Street Hospital

Stanton Williams wins go-ahead for Great Ormond Street Hospital job

Stirling Prize-winner Stanton Williams has won planning approval for a new £40 million Children’s Rare Disease Research Centre building at Great Ormond Street Hospital

Stanton Williams' Peak Resort - Derbyshire

US funding boost for £400m Stanton Williams' Derbyshire resort

A US funder has announced it is throwing its weight behind a stalled £400million leisure development in Derbyshire designed by Stanton Williams

Stanton Williams's Hampstead home

Director's Cut: Stanton Williams' home for a film director

A Stanton Williams-designed home in Hampstead for a film director and an interior designer cuts a dramatic dash, writes Ellis Woodman


Cambridge Laboratory by Stanton Williams voted best ever Stirling winner

Stanton Williams’ Cambridge Laboratory has been voted the AJ readers’ favourite ever RIBA Stirling Prize-winning building

Stanton Williams Kings Cross Pavilion

Stanton Williams scoops planning for King's Cross pavilion

Stirling Prize winning-Stanton Williams has finally won planning permission for this canal-side pavilion at King’s Cross

Stanton Williams' proposed overhaul of Birmingham’s iconic luxury retail centre, the Mailbox.

Work set to start on Stanton Williams' Mailbox overhaul

Last year’s Stirling Prize-winning practice, Stanton Williams, is making final preparations for its overhaul of Birmingham’s iconic luxury retail centre, the Mailbox

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters