By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.

Close

Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Close

SAS International provides sustainable SAS System 600 ceiling for new Commissioners of Irish Lights Headquarters

SAS International

At the new Commissioners of Irish Lights (CIL) headquarters in Dun Laoghaire, Dublin, SAS International’s System 600 acoustic lighting rafts were specified throughout the circular three-storey building.

Designed by architects Scott Tallon Walker, the headquarters’ ceiling has been designed as a feature in its own right. The building incorporates many of the latest sustainable design technologies; the exposed concrete soffit allows the thermal mass of the building to be exploited. The ceiling rafts have been installed in rectangular coffers throughout the open plan office space, allowing up to 25w/m2 of free cooling to be achieved.

Click here to request more information

Have your say

You must sign in to make a comment.

Related images

Related Jobs

Sign in to see the latest jobs relevant to you!

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters