By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

CEP's Petrarch contributes to Paisley renaissance

Architects working on the refurbishment of Renfrewshire Council’s headquarters in Paisley have chosen CEP’s Petrarch reconstituted stone cladding panels to upgrade the external envelope.
In addition to a full refurbishment of the 1960s building interior, architect Cooper Cromar designed a new façade, incorporating new windows and an over-cladding consisting of CEP’s Petrarch panels in Heather Riven and Graphite Riven shotblasted finishes.
Approximately 1,000 sq m of the 7 mm-thick Petrarch panels were structurally bonded to CEP’s system 1066 aluminium sub-frame.

Click here to request more information

Have your say

You must sign in to make a comment.

Related images

Related Jobs

Sign in to see the latest jobs relevant to you!

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters