By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Room with a View by Mitchell Taylor Workshop

This shelter was designed and constructed in five days by a student group led by Piers Taylor and Charley Brentnall from a limited kit of parts comprising several recently felled trees which were milled on site into required sections

The project is a device through which to interpret the wider landscape, and acts to ‘make sense’ of the scale of the flat-bottomed valley in which it sits.

Critically, however, it allows the valley floor to connect with the concealed river that runs along its edge, and allows the occupant of this tea house/contemplation space a view of the river, over which one can sit with dangling feet, and a view of the sky.

Cost: £450

Have your say

You must sign in to make a comment.

Related Jobs

Sign in to see the latest jobs relevant to you!

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters