By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.


Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.


Fred Perry reception area, Covent Garden, London by BuckleyGrayYeoman

BuckleyGrayYeoman designed the receptionspace to Fred Perry’s new headquarters opposite Covent Garden station in London

The design centred on creating a minimal white box to house a single feature element embodying the heritage and aspirations ofthe brand. This feature piece is a stand-alone sculptural form, which accommodates the reception desk, seating area and external signage. Built from 400 sheets of birchplywood, it spans the length of the reception area and creates a connectionbetween James Street, the visitor, and the office.
Cost: £52,000

Have your say

You must sign in to make a comment.

Related Jobs

Sign in to see the latest jobs relevant to you!

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters