By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.

Close

Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Close

Baban Seth Quarry Community Classroom, Navi Mumbai, India by ASD Projects

ASD Projects built this classroom with help from a local non-governmental organisation and quarry residents

It is set within the stone quarry communities of Navi Mumbai, beside a large industrial zone, and all work had to be carried out manually due to restricted access to the location.

Stone from the quarry has been used in the construction of walls, seats and floor tiles, stone dust for render and rubble for hardcore. A painted, small-section steel frame and grille create an enclosure for the classroom. The laminated corrugated PVC roof has a translucent central section to admit light and rests on steel trusses on a steel frame.
Cost: £2,300

Have your say

You must sign in to make a comment.

Related Jobs

Sign in to see the latest jobs relevant to you!

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters