Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

View from entrance courtyard with retained plan tree, Yaa Centre, Notting Hill, by Foster Wilson Architects

Second Yaa Centre, Notting Hill, by Foster Wilson Architects

The tough, rugged aesthetic of Foster Wilson’s Notting Hill carnival centre masks the clever use of floating box construction to combat noise breakout, writes Felix Mara

Already a subscriber? Login here or activate your digital account

Alternatively sign up for a four week free trial