By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

SAS International

SAS International’s bespoke metal ceiling tiles, concave coffered tiles with light apertures, bulkhead panels and column casings were specified for the main concourse ticket gate refurbishment programme at London’s Waterloo Station

SAS International, working closely with architects and structural engineers Pell Frischmann designed, manufactured and installed the architectural metalwork finished with SAS International Anti-Graffiti paint for the refurbishment programme at Waterloo Station.

The refurbishment was primarily to install new ticket gates to reduce fare evasion. SAS International’s bespoke metal ceiling tiles, concave coffered tiles with light apertures, bulkhead panels and column casings were specified for the main concourse ticket gate refurbishment programme at Europe’s largest ticket line, and one of London’s main railway destinations. 

There were three distinct challenges the project team had to overcome; the programme of works was challenging as there was limited ‘As Built’ information. The site had to be surveyed, designs proposed and fabrication started almost simultaneously. All work had to be completed outside the station operating time causing no disruption to members of the public.

SAS International was the preferred choice as it could design, manufacture and install these bespoke solutions in the restricted time programme.

Click here to request more information

For further information visit www.sasint.co.uk/waterloo,-london-03.07.09.php

 

Have your say

You must sign in to make a comment.

Related images

Related Jobs

Sign in to see the latest jobs relevant to you!

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters