Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Studio Egret West completes Nottingham Science Park

  • Comment
This is Studio Egret West’s Nottingham Science Park, completed earlier in the summer.

The scheme was backed by Blueprint, a public/private partnership between English Partnerships, East Midlands Development Agency, and Morley’s Igloo Regeneration Fund.

The science park is located next to a nature reserve, which the practice used as inspiration for the 4,200m2 building.

Christophe Egret, principal architect at Studio Egret West, said: ‘The beauty of the natural surroundings inspired us to use enlarged nature as the design inspiration for this project.’

A particular feature of this is the boardwalk, designed in the shape of 33 lilypads.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.