By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.


Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.


Niall McLaughlin designs watery square for Gloucester - slideshow

This is Niall McLaughlin Architects’ competition-winning King’s Square scheme for Gloucester.

The scheme is based on a ‘square within a square’ concept – a slate grid can be flooded independently or simultaneously using recycled rainwater to provide a changeable event space.

Have your say

You must sign in to make a comment.

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters