Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Munkenbeck + Marshall wins planning for Jerwood Space Corten extension - images

  • Comment
Munkenbeck + Marshall has won planning consent for this extension to the Jerwood Space in Bankside, south London.

The £1.5 million plans for the space - which allows theatre plays, dance and musicals to be rehearsed on the cheap by young professionals - will extend the practice facilities upwards.

The practice won the scheme in a two-stage competition, seeing off the likes of Sanei Hopkins and Haworth Tompkins.

The extension is of lightweight steel-frame construction sheathed in perforated Corten steel panels and frameless glass. These materials were chosen to contrast with the existing brick elevations.

by Ed Dorrell

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.