Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Mirare Maze Folly by Mobile Studio

  • Comment

Mobile Studio has created an installation close to the Order of St John in Clerkenwell based on a playful adaptation of the garden maze

Transparent acrylic walls create the maze, while the tessellated structure allows the individual components to be separated and reconfigured into new designs.

The installation was designed by Cheekit Lai, architect at Mobile Studio, who said: ‘We didn’t want to make something that was too rooted in historical Clerkenwell; we wanted to make something that was more fun and interactive. We liked the idea of the garden maze as a type of folly, but wanted to do something more contemporary.’

He added: ‘The choice of colours and shapes is personal. My mother used to make patchwork quilts, which used similar hexagonal shapes and colours.’

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.