By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.

Close

Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Close

Glass beams let the light in to Goldfinger house

A narrow passageway between two wings of an Erno Goldfinger-designed house in Surrey has been replaced with this all-glass conservatory.

The Grade-II listed house in Windlesham, Surrey, was built in 1963 and is one of Goldfinger’s last domestic projects built extensively with structural timber rather than concrete, which became the Hungarian-born architect’s favourite building material.

The roof and walls of the conservatory are supported by two 7m external structural glass beams designed by Malishev Wilson Engineers – believed to be the longest single pieces used in a building in the UK.

If you like what you see, the house can be all yours for £14 million.

Have your say

You must sign in to make a comment.

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters