By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.

Close

Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Close

Heatherwick bags Singapore Uni learning hub

Heatherwick Studio has won a competition to design a learning hub as part of the £360 million redevelopment of Nanyang Technological University

The building will contain 55 tutorial rooms arranged in towers grouped around a large central shared space. Each tower is made up of a stack of classrooms that face onto the atrium with gardens placed on selected floors.

According to the Olympic Cauldron-designer, the learning hub aims to ‘break down the traditional square forward-facing classrooms with a clear front and hierarchy, and move to a corner-less space, where teachers and students mix on a more equal basis.’

666_04_CREDIT_HeatherwickStudio_HR

Have your say

You must sign in to make a comment.

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters