Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Guarnieri extends Bermondsey penthouse

  • Comment

[FIRST LOOK + DRAWINGS + DATA] Guarnieri Architects has added a roof-top extension to a flat in the Bermondsey conservation area

The Southwark-based practice has added an extension and redesigned the interior of the top-floor flat in a five-storey warehouse dating from the nineteen century.

The bedrooms are on the upper floor of the two-storey appartment, with the master bedroom and open ensuite bathroom placed in the structural glazed extension, which projects from the existing gable roof.

The ground floor of the flat contains an open plan living area and a study space.

Project data

Start on site September 2011
Date of completion May 2012                    
Gross internal floor area 200m²
Total cost £350,000
Form of contract Bespoke
Client Private
Architect Guarnieri Architects
Structural engineer Illumina Engineers

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.