By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Guarnieri extends Bermondsey penthouse

[FIRST LOOK + DRAWINGS + DATA] Guarnieri Architects has added a roof-top extension to a flat in the Bermondsey conservation area

The Southwark-based practice has added an extension and redesigned the interior of the top-floor flat in a five-storey warehouse dating from the nineteen century.

The bedrooms are on the upper floor of the two-storey appartment, with the master bedroom and open ensuite bathroom placed in the structural glazed extension, which projects from the existing gable roof.

The ground floor of the flat contains an open plan living area and a study space.

Project data

Start on site September 2011
Date of completion May 2012                    
Gross internal floor area 200m²
Total cost £350,000
Form of contract Bespoke
Client Private
Architect Guarnieri Architects
Structural engineer Illumina Engineers

Have your say

You must sign in to make a comment.

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters