By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Elips adds stairway slide and secret doors to house revamp

[First look] AJ Small Projects Award shortlisted-practice Elips Design has completed this refurbishment and extension of a three storey house in East Finchley, north London

Following the client’s desire to create a playful house for their children, three bedrooms on the first floor are connected with secret doors and a slide is integrated into the design of the staircase.

On the ground floor the main space, which contains defined kitchen, living and dining spaces, has been opened out and extended to create a single open plan living area.

The master bedroom is placed in the loft space and contains a Juliette balcony.

Set up by Elisa Pardini, Elips Design was featured as one of the AJ’s new practices last year.

AJ Buildings Library

See a full set of drawinsg and sketches of 6BD by Elips Design in the AJ Buildings Library

Have your say

You must sign in to make a comment.

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters