Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

The Renzo Piano scheme burrows into the hillside around the Chapel, invading and reordering a formerly contemplative landscape. A series of partition walls cuts up the site, and the harsh hue of the concrete parking areas aggressively competes with the Le

William JR Curtis: Ronchamp is undermined by Renzo Piano's convent

Architecture critic William JR Curtis has slammed Renzo Piano’s visitor centre at Le Corbusier’s iconic Ronchamp chapel

Already a subscriber? Login here or activate your digital account

Alternatively sign up for a four week free trial