By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

We Made That scoops contest for Olympic legacy play space

Up-and-coming practice We Made That has won the Architecture Foundation-organised Three Mills contest to design a new play space next to the Olympic Park in London

The firm saw off other finalists Erect Architecture, Studio Weave and Kinnear Landscape Architects.

The competition was backed by the Olympic Park Legacy Company, the Legacy List charity, and landowners the Lee Valley Regional Park Authority.

Legacy List chief executive and judging jury chair Sarah Weir said: ‘The winning entry had a combination of a clear and imaginative vision plus a down-to-earth approach of great relevance to the site.

‘The playspace will not only respect and reflect the history of this area and be a great space for adults and children now, but also leaves the opportunity to develop for a changing landscape in the future.’

Entrants were asked to draw up proposals for ‘innovative and imaginative designs that look to stimulate creative ways of playing’.

Have your say

You must sign in to make a comment.

Related Jobs

Sign in to see the latest jobs relevant to you!

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters