Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Walters & Cohen finishes Horniman pavilion

  • Comment

Joint AJ Woman of the Year prize winners Cindy Walters and Michál Cohen have completed this garden pavilion as part of the Horniman Museum’s £2.3 million revamp of its gardens

The timber-framed zinc-clad box, housing a multipurpose education space, links to a lower larch-clad block which includes kitchen, toilets and store room facilities.

The project, which was backed by the Lottery Fund (HLF) and Big Lottery Fund (BIG) through the Parks for People scheme, included the restoration of a 100-year-old Charles Harrison Townsend-designed bandstand.

Masterminded by landscape architects Land Use Consultants, the scheme ‘enabled the layout of the gardens to be viewed as a whole, revitalising much-loved aspects and strengthening the ties between the Museum’s collection and its surroundings’.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.