Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Project Orange revives Sheffield warehouse

  • Comment

Project Orange has completed this £1.2 million mixed-use redevelopment in Sheffield, reflecting the ‘industrial roofscapes that used to dominate the city’

The double-height Victorian warehouse contains a restaurant and bar, while a new two-storey structure has been built on to the roof featuring three duplex studio offices.

The project sits at the edge of Sheffield’s Cultural Industries Quarter Conservation Area and borders a main thoroughfare into the city.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.