Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Balancing Barn, Suffolk, UK by MVRDV with co-architect: Mole Architects. Client: Living Architecture

MVRDV and Heatherwick named on Brit Insurance Design Awards shortlist

The shortlist for this year’s Brit Insurance Design Awards Nominations includes Thomas Heathwerwick’s UK Pavilion at the Shanghai Expo and MVDRV’s ‘balancing barn’ in Suffolk 

SUBSCRIBE NOW TO KEEP READING

Already paid? Activate your digital account now.

Sign up for guest access to read this story and one article per month.