Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Balancing Barn, Suffolk, UK by MVRDV with co-architect: Mole Architects. Client: Living Architecture

MVRDV and Heatherwick named on Brit Insurance Design Awards shortlist

The shortlist for this year’s Brit Insurance Design Awards Nominations includes Thomas Heathwerwick’s UK Pavilion at the Shanghai Expo and MVDRV’s ‘balancing barn’ in Suffolk 

Already a subscriber? Login here or activate your digital account

Alternatively sign up for a four week free trial