By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.

Close

Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Close

McChesney and Atkins complete new frontage for New Scotland Yard

Ian McChesney Architects and Atkins have completed the redesign of the public realm outside New Scotland Yard central London

The scheme includes a new 23m long pavilion, clad in blue glass which leads to a basement which has been converted from an Italian Restaurant and transferred to police use.

The famous rotating sign has been moved 15m to the paved area in front of the housing ‘providing a generous space for it to be seen from a variety of viewpoints’.

IMA_NSY_0013

Have your say

You must sign in to make a comment.

Related Jobs

Sign in to see the latest jobs relevant to you!

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters