By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.


Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.


In pictures: The luxury nuclear bunker house by SLLB Architects

SLLB Architects’ conversion of a 1950s nuclear bunker in north London into a luxury home has been completed

The site was originally a nuclear bunker built to protect north London’s local politicians in the 1950s. SLLB struggled for years to get planning permission for the Grade II-listed concrete structure as the Mill Hill Preservation Society objected to the Cold War relic becoming a private residential property.

The 921m² family home – which has 1.5m thick walls on the ground floor – is set in 1.5 acres of landscaped grounds in the Mill Hill Green Belt. The highly glazed, open-plan first floor allows panoramic views of the neighbouring fields.

Have your say

You must sign in to make a comment.

Related Files

Related Jobs

Sign in to see the latest jobs relevant to you!

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters