Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

In pictures: Google’s Central St Giles HQ revealed

  • Comment

[First look + project data] This is PENSON’s newly completed interior of Google’s new ‘super’ HQ in Renzo Piano’s Central Saint Giles development in Covent Garden, London

The 14,800m² fit out includes a dance studio, luminous orange shower rooms, a secret garden and even mini allotments where staff can grow vegetables.

Project data

Client: Google
Interior Designer: PENSON
Contractor: Parkeray
Project Managers: CBRE
Bespoke Joinery: ADS Joinery
Lighting: Fisherman Light, Zero Fork Light, Nick Fraser Trash me Table Lamp, Victor Vetterlein
Flooring: Chroma, Object Carpets, Naturally Wood, Domus Tiles, Gerflor
Furniture: Bene, Day 2, Tsunami-axis, Moroso
Finishes/Fabrics: Kvadrat, Jab Fabrics
Feature Wall Tiles: Fired Earth
Signage: Castleton Signs

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.