By continuing to use the site you agree to our Privacy & Cookies policy

Your browser seems to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser.


Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.


Brighton Council's in-house team completes playgroup 'pavilion'

[First look + plans] Work has finished on this new £650,000 playgroup building in Hollingbury Park, Brighton

The single-storey ‘pavilion’, designed by Brighton and Hove City Council’s in-house architect design team, replaces a rundown 1920s structure.

Funded by the local authority and the Sure Start Early Years Capital Grant, the ‘robust, modernist’ building has a covered, outside terrace and floor-to-ceiling windows.

Councillor Vanessa Brown, cabinet member for children and young people, said: ‘We know that the first years of a child’s life are crucial for their future development. Research shows high-quality early learning and care is important because children who attend higher-quality pre-school provision tend to do better throughout primary school, particularly in reading.

‘This modern and very light new building will help to ensure that the children who attend the playgroup here will have the best possible start in life.’

Readers' comments (1)

Have your say

You must sign in to make a comment.

Related Files

The searchable digital buildings archive with drawings from more than 1,500 projects

AJ newsletters